Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG - STERRENSTOF (VIDEO)

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG - STERRENSTOF (VIDEO)

Jeugd The best Dutch Hip Hop collective ever are lording it over the countryside in their new video for 'Sterrenstof'.

WATCH IT HERE.

Regie: Sam de Jong Camera: Paul Ozgur Camera assistentie: Tijmen Doornik Montage: Boas Bjelke Productie: Beau van Assem, Eefje van der Beelen, Alexander van Damme

Lyrics: Wiwa Ikki, flikki, ikki, kikki

Uhu-um, Gé Nou kijk je gappie leunt zoet als een sappie Ballin' ookal was mamma altijd wappie Een goed begin is het halve werk Maar een goed begin is maar de helft De tweede helft, maar ikke hoef geen help Wiwwelien was elf, deed alles zelf Ik ging zelf naar school, nu kom ik zelf op tv En ik lach in mezelf want de sletten ik breng Nou kijk ze kijken, ja blijf kijken Alle dikzakken willen op me lijken Maar broeder, vergeet dat ding Stap opzij, ze wil een handtekening

[Fur] Kaleidoscoop in z'n oogs Ik kijk omhoog, m'n pupillen worden groot De wereld is weer plat ja Op je bolle bips na Golflengte afstand Van je hemellichaam Ze is van spectrale klasse Ooh, onaardse krachten (yeah) Losgebarsten toen ze naar me lachte Je kijkt terug in de tijd Als je naar d'r kijkt Ja ze is praktisch Internetgalactisch Sorry als ik overdrijf Zelfs als ik naar boven kijk Zelfs als ik ooit deadde ben Dan weet je dat ik ergens ben Dan ben ik alsnog, in de lucht als sterrenstof Dan ben ik loessoe in de sky met diamonds om m'n nek bitch Diamonds om m'n nek Loesoe in de sky met met diamonds om m'n nek bitch Diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek

[Yayo] Vroeger was Young Yayo alleen nog maar Young Geen rapcentjes, geen tapen, geen stang Totdat hij uit het niks op tv kwam Ineens changde z'n hele leven, bam Shows in het weekend, geld op de bank Gelukkig aan het sterrenstof, maar telt het nog dan Hij wilde proeven van elk soort drank Men probeerde hem te zeggen hij was telkens zo lam En na een tijdje zat ik crazy in de put Toen uit de lucht kwam vallen Lady Luck Ze werd zijn baby en hij was haar baby terug En alle vlinders in zijn buik zeiden nee tegen die drugs Ik heb m'n Mokkaprincesje op m'n bankje Stemklankje, brengt nog steeds brood op 't plankje Soms denk ik terug, hef m'n drankje Met de sterren in de lucht ik zeg dankje

[Fur] De wereld is weer plat ja Op je bolle bips na Golflengte afstand Van je hemellichaam Ze is van spectrale klasse Ooh, onaardse krachten (yeah) Losgebarsten toen ze naar me lachte Je kijkt terug in de tijd Als je naar d'r kijkt Ja ze is praktisch Internetgalactisch Sorry als ik overdrijf Zelfs als ik naar boven kijk Zelfs als ik ooit deadde ben Dan weet je dat ik ergens ben Dan ben ik alsnog, in de lucht als sterrenstof Dan ben ik loessoe in de sky met diamonds om m'n nek bitch Diamonds om m'n nek Loesoe in de sky met met diamonds om m'n nek bitch Diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek

LANVIN FOR H&M 2010 : FULL COLLECTION

KATE MOSS FOR TOPSHOP : THE FINAL (FULL) COLLECTION